Onze volgende wijnproeverijen

Hieronder is een lijst met de komende wijnproeverijen, schrijf u hier in om uw uitnodiging te ontvangen.

Onze online winkel

Ontdek onze grote selectie uitzonderlijke wijnen in onze online winkel.

Uitzonderlijke wijnen met zorg geselecteerd

Sinds 1965 stelt Simon&Fils zijn passie voor wijn ten dienste van zijn klanten. We zijn op zoek naar de beste en meest uitzonderlijke wijnen.

Oenologie en haar geheimen

Ontdek onze aanbevelingen van de met zorg en passie geselecteerde wijnen.

Wie we zijn
Een passie voor wijn

Een selectie exclusieve wijnen

Sinds 1965 neemt ons familiebedrijf deel aan beurzen om ons brede assortiment fijne wijnen te promoten.

In tegenstelling tot andere producten van het land ontsnappen wijnen aan anonimiteit. Wijnen hebben een naam. In tegenstelling tot adellijke families, kunnen de grote wijnen worden gezien als een stamboom waarvan de talrijke vertakkingen steeds smaller worden naarmate we dichter bij de randen komen, van de dorpen naar de verschillende jaargangen en van hen naar de specifieke plaatsen.

De grote wijnen van Bourgondië, Bordeaux en andere streken zijn niet toevallig geboren; ze zijn het resultaat van een zorgvuldige mix van werk en geduld gedurende generaties. Bodem en klimaat spelen ongetwijfeld een belangrijke rol in dit proces, maar toch was het nodig om ze te ontdekken, te ontwikkelen en op de hoogste kwaliteit te houden die we nu kennen.

Onze vertegenwoordigers heten u altijd van harte welkom. We zijn hier om u die geweldige wijnen te laten proeven en u te begeleiden bij uw keuzes.

Exclusive Wine Company, wijnen online store

Simon & fils is heel fier op feit feit dat ze vanaf nu een ruim aanbod van de beste wijnen ter wereld kan aanbieden via hun online store, Exclusive Wine Company.

Bezoek onze online store
Onze geschiedenis
Onze geschiedenis

Een passie voor wijn in drie generaties

Mijn grootvader, Charles Azoulay werd begin deze eeuw geboren. Hij hield ervan om in een goede sfeer en omringd door zijn geliefden, te genieten van lekkere wijn. Als liefhebber van het goede van eigen land, stookte hij voor familiaal gebruik zijn eigen absinth en Mirabelle.

Mijn vader, Simon Azoulay werd gewiegd in deze warme sfeer en kwam al op jonge leeftijd in contact met de wijnhandel. Van in het begin deelde hij zijn liefde en kennis over wijn met zoveel mogelijk mensen. Ik ben mijn vader erg dankbaar dat hij me heeft ingewijd in zijn levenskunst en ik probeer zijn passie verder te zetten.

In 1965 begon mijn vader zijn wijnhandel in Bourgondië Aloxe-Corton. Hij reisde doorheen heel Europa en god weet hoeveel mensen hem dankbaar zijn voor zijn advies. Mijn vader selecteerde zorgvuldig de beste wijnen voor zijn klanten.

Tegenwoordig zijn ze nog steeds aanwezig in mijn keuzes.Charly Azoulay
Taste & Experience

Bezoek ons

Simon&Fils is jaarlijks aanwezig op meer dan 40 shows en beurzen, maar dat moet je er zeker niet weerhouden om ons een bezoek te komen brengen.

Bezoek ons

Bezoek enkel op afspraak.